Blog

Side Transfer Shuttle olarak, müşterilerimize güncel bilgileri sağlamak ve Side Transfer Taxi için gerekli olan bilgileri sunmak istiyoruz. Blog sayfamızda en son yayınladığımız yazıları ve müşterilerimizin faydalanabileceği güncel bilgileri paylaşıyoruz, Antalya Havalimanı Side Transfer TaxiSide Transfer TaxiAntalya Side Transfer TaxiSide Hotel Transfer TaxiSide Havalimanı Transfer Taxi ve Side Transfer Taxi hizmetleri için ve ayrıca Side Transfer Shuttle  Rezervasyonlarınızı bekliyoruz.

Side Transfer Shuttle Side Transfer, Havalimanı Side Transfer Taxi, Antalya Side Transfer Taxi, Side Transfer diye adlandırılan Transfer hizmeti, Side Turizm Bölgesinde 13 Transfer bölgesi bulunmaktadır. Bu bölgeler şunlardır.

1. Antalya Havalimanı Side Transfer,

2. Antalya Havalimanı Side Gündoğdu Transfer,

3. Antalya Havalimanı Side Evrenseki Transfer,

4. Antalya Havalimanı Side Çolaklı Transfer,

5. Antalya Havalimanı Side Ilıca Transfer,

6. Antalya Havalimanı Side Kumköy Transfer,

7. Antalya Havalimanı Side Sorgun Transfer,

8. Antalya Havalimanı Side Titreyengöl Transfer,

9. Antalya Havalimanı Side Manavgat Transfer,

10. Antalya Havalimanı Side Kızılağaç Transfer,

11. Antalya Havalimanı Side Kızılot Transfer,

12. Antalya Havalimanı Side Manavgat Çenger Transfer,

13. Antalya Havalimanı Side Manavgat Örenşehir Transfer,

Bu Turizm yerleri Turistler ve Turizm operatörleri arasında Side Tatil bölgesi diye adlandırılır.

Side Transfer, Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Side Transfer, Side Havalimanı Transfer, Side hotel transfer, Side Taxi, Side Havalimanı Transfer, Side vip Transfer, Side Antik Kent Transfer yerli ve yabancı turistlerin Antalya bölgesinde arzu ettikleri adreslere direkt olarak ulaşımlarını sağlamaktadır. En bilindik tatil beldelerinin başında gelen Antalya ilimizin, gelen turistler ile buluşmasını önemsiyoruz. Ziyaretçilerimizin memnun gelmesi ve memnun ayrılması en temel görevlerimizdendir.

Transfer firması olarak güler yüzlü ve ilgili çalışanlarımız, konforlu ve uygun fiyatlı araçlarımız ile Antalya’nın bütün bölgelerine kısa sürede ulaşım hizmeti vermekteyiz. Tatil öncesi ve sonrası yaşanan telaş, kargaşa ve streslere son vermek istemez misiniz? Bunların yerine planlı, konforlu ve rahat bir ulaşıma ne dersiniz?

Günümüzde tatil planı ile beraber tatil noktasına varış ve ayrılış planını da yapmakta fayda vardır. Ulaşım için bekleyişler, valizlerle koşuşturma, aktarmalı indi-bindi gibi tatilinize yorucu bir başlangıç veya bir bitiş yaşamak istemeyenler için Side Transfer, Side hotel transfer, Side Taxi, Side transfer taxi, Side Antik Kent Transfer, Antalya Best transfer hizmetini tavsiye ediyoruz. Her bütçeye uygun araç serimiz ile verilen adrese bırakılarak hizmetimiz sonlandırılacaktır. İlgili şoförlerimiz bölgeye hakim oldukları için, kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde adreslere ulaşım hizmeti sunuyoruz. Akdeniz ikliminin eşsiz güzellikleri ile sizleri buluşturmak ve sizleri memnun görmek en önemli görevimizdir.

Side Hotel Transfer

Antalya Havalimanı Transfer, Side Antik Kent Transfer, Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Side Transfer yapıldığı araçlar, VİP araç serisi veya paylaşımlı minibüs gibi her kesime uygun araçlar bünyemizde bulunmaktadır. Ekonomik ve konforlu hizmetimiz ile sorunsuz bir transferi garantiliyoruz. Yerli ve yabancı turistlerin Antalya’nın bölgelerine hızlı ve güvenli bir şekilde transfer edilmesi için güler yüzlü şoförlerimiz ile kısa sürede ulaşmanız mümkündür. Firmamızın sahip olduğu araçların bakımları düzenli bir şekilde yapılmakta olup sizleri güvenle istediğiniz yerlere transfer edebilmek için tüm imkanlar kullanılmaktadır.

Side Hotel Transfer

Antalya Havalimanı Transfer, Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Side Transfer için Antalya şehir içi merkezden ve Antalya Havaalanından en çok ulaşım talebi olan bölgelerin başında Side tatil yöresi gelmektedir. Özellikle mavi bayraklı otellerinin çokluğu ile bilinen bu bölge yazlıkçılarında yoğun olarak ikamet sağladığı yerlerden biridir. Mavi bayraklı plajları ile her mevsim turist akınına uğrayan Side transfer ücretleri piyasa koşullarına ve gitmek istediğiniz yerin uzaklığına bağlı olarak değişebilmektedir. Net fiyat bilgisini firmamıza ulaşım sağlayarak edinebilirsiniz.

Antalya Side, her yıl dünyanın birçok yerinden deniz, kum ve güneş tatili yapmak isteyen turistleri ağırlıyor. Antalya’nın en popüler tatil Yerlerinden olan Kemer uzun sahil şeridi üzerine kurulmuş lüks oteller bulunuyor. 5 yıldızlı Antalya otelleri her şey dahil, ultra her şey dahil, alkolsüz her şey dahil konseptleriyle tüm turistlerin ihtiyaçlarına göre hizmetler sunuyorlar. Kemer de butik oteller ve apart oteller de bulunuyor. Nisan ayında yaz sezonunu açan oteller Kasım ayına kadar hizmet veriyor. Akdeniz ikliminin görüldüğü Kemer de sıcakların çok bunaltıcı olmadığı bir dönemde tatil yapmak için Nisan, Mayıs, Eylül ve Ekim aylarını tercih edebilirsiniz.

Side havayolu ve karayolu ile ulaşım mümkün. 65 km uzaklıkta bulunan Antalya Havalimanı’na uçabilirsiniz. Havalimanından Side ye gitmek için belediye otobüslerini tercih edebilirsiniz. Side de yer alan oteller havalimanından transfer hizmeti de sağlayabiliyor. Ayrıca havalimanında bulunan yerel transfer şirketlerinin hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Side ye otobüsle gitmeyi tercih ederseniz Antalya Otogarı’nda inebilirsiniz. Side ye yaklaşık 80 km uzaklıkta bulunan otogardan Side ye giden araçlar bulunuyor.

Side Antik Kent Transfer

Side Antik Kenti

Antik dönemde Pamfilya’nın en önemli liman kenti olan Side, Antalya’nın 80 km doğusunda, Manavgat’ın 7 km güneybatısında bulunan 350-400 m genişliğinde bir yarımada üzerinde kurulmuştur.

Side, MÖ VII. yüzyılda bir yerleşim merkezi olmuştur. MÖ VI. yüzyılda tüm Pamfilya ile birlikte Lidya Krallığı’nın egemenliğine girmiş, Lidya Krallığı’nın 547/46’da yıkılışından sonra Perslerin hâkimiyeti altına girmiştir. Bu devirde özgürlüğünü bir ölçüde koruyan kent, kendi adına sikke basmıştır. Büyük İskender’in Anadolu seferinde (MÖ 334) hiçbir direniş göstermeden kapılarını Makedonya kralına açan Side, daha sonraları İskender’in kurduğu büyük sikke basım merkezlerinden biri olmuştur. İskender’in ölümünden sonra Helenistik Dönem krallıkları arasında sürekli el değiştiren Side, MÖ III. yüzyılda, önce Ptolemaiosların, MÖ 215-189 yıllarında da Seleukosların egemenliği altındadır.

Şehir en çok Antiokhos III ile dostça ilişkilerde bulunmuş, Suriye Krallığı’nın Bergama ve Rodos krallıklarının desteğini sağlamış, Romalılara karşı açtığı savaşta Side donanmasıyla, Seleukoslar’ın yanında yer almıştır. Bu savaş sonunda Seleukoslar yenik düşünce MÖ 188 yılında yapılan Apameia barışına göre Pamfilya ve bu arada Side de Bergama Krallığı’na verilmiştir. Buna karşın Side bir süre sonra yeniden bağımsızlığına kavuşmuş ve tarih içerisindeki en parlak devirlerinden birini yaşamıştır.

MÖ 138 yılında Suriye tahtına oturan sonraları ise “Sidetes” lakabını alan Antiokhos VII’nin gençliğinde öğrenim görmesi için Side’ye gönderilmesi, kentin Doğu Akdeniz’de ne denli önemli bir kültür merkezi olduğunun göstergesidir. Kentin bu parlak dönemi fazla uzun sürmemiştir. MÖ 1. yüzyılda Pisidya ve dağlık Kilikya bölgelerinde başlayan korsanlık, Pamfilya ve dolayısıyla Side’ye de atlamış, korsanlarla başa çıkamayan Sideliler liman ve pazarlarını onlara açmak zorunda kalmışlardır.

Sonunda MÖ 78 yılında Romalı konsül Publius Servilius’un bölgeyi korsanlardan temizlemesi üzerine Side de Pamfilya’nın diğer kentleri gibi Roma İmparatorluğu’na bağlanmıştır. MÖ 25 yılından sonra ise Augustus Pamfilya bölgesini doğrudan doğruya kendisine bağlı bir memurun yönettiği eyalet haline getirmiştir. Bu tarihten sonra Side Roma’ya bağlı eyaletin bir kentidir. MS II. ve III. yüzyıllarda parlak bir dönem yaşayan Side, IV. yüzyılda fakirleşen bir Hıristiyan şehri görünümündedir.

V. ve VI. yüzyıllarda üçüncü ve son parlak zamanını yaşayan kent, Doğu Pamfilya Metropolitliği’nin başkenti olmuştur. IX. ve X. yüzyıllarda Arap akınlarıyla iyice zayıf düşen kentten Bizans imparatoru Konstantinos Porfirogennetos (913-959) “De Thematibus’’ adlı eserinde bir “korsanlar yuvası” olarak söz etmektedir. Arap coğrafyacısı İdrisi ise (1150’ye doğru) Side’yi “Yanık Antalya” olarak adlandırmakta, halkının ise iki günlük mesafede bulunan “Yeni Antalya”da iskân edilmiş olduğunu bildirmektedir.

Ticaret ve liman kenti olarak tanınan Side Antik Kenti kalıntıları üzerinde XX. yüzyıl başlarında Giritli göçmenler tarafından Selimiye Köyü kurulmuştur. Bir yarımada üzerine kurulmuş olan Side diğer Pamfilya kentlerinde olduğu gibi şehrin ana kapısından başlayan bir anıtsal cadde boyunca uzanmaktadır. Kuzeydoğudaki “Büyük Kapı”dan başlayan ana cadde, Tiyatro önündeki kavis dışında hemen hemen düz bir çizgi şeklinde yarımada boyunca ilerleyerek tapınaklar yakınında büyük bir meydanla sona erer. Kentin ikinci büyük caddesi de “Büyük Kapı”dan kentin güneyine doğru uzanmaktadır. Her iki cadde de sütunlu olup, iki taraflarında korint başlıklı sütunlu portikler ve bunların gerisinde de bir sıra dükkân vardır. Side Antik Kent Transfer, için firmamızı tercih edebilirsiniz.

Side Transfer

Side Transfer Taxi, Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Side Transfer, Side Havalimanı Transfer, Side hotel transfer, Side Transfer Taxi, Side Havalimanı Transfer, Side vip Transfer, Side Antik Kent Transfer, yerli ve yabancı turistlerin Antalya bölgesinde arzu ettikleri adreslere direkt olarak ulaşımlarını sağlamaktadır. En bilindik tatil beldelerinin başında gelen Antalya ilimizin, gelen turistler ile buluşmasını önemsiyoruz. Ziyaretçilerimizin memnun gelmesi ve memnun ayrılması en temel görevlerimizdendir.

Antalya Havalimanı Side Transfer:
Side Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Acanthus Cennet Barut Collection Transfer,

Akdeniz Sitesi Transfer,

Akdora Resort Hotel Transfer,

Alexia Resort Hotel Transfer,

Alya Hotel Transfer,

Side Andros Family Club Hotel Transfer,

Side Armas Bella Sun Hotel Transfer,

Side Armella Hill Hotel Transfer,

Side Arnor Deluxe Hotel Transfer,

Arum Barut Collection Hotel Transfer,

Barut Hemera Hotel Transfer,

Belissima Hotel Transfer,

Beyaz Saray Hotel Side Transfer,

Carpe Diem Boutique Hotel Transfer,

Ces Club Hotel Transfer,

Crystal Sunset Luxury Resort Hotel Transfer,

Defne Ana Hotel Transfer,

Defne Star Hotel Transfer,

Dosi Hotel Transfer,

Hanay Suit Hotel Transfer,

Harmony Hotel Transfer,

Holiday City Hotel Transfer,

Horus Paradise Hotel Transfer,

Hotel Lowe Transfer,

Hotel Side Star Beach Transfer,

Hotel Side Star Elegance Transfer,

Joker Side Vista Hotel Transfer,

Larissa Beach Club Side Hotel Transfer,

Leda Beach Hotel Transfer,

Lemas Suite Hotel Transfer,

Melas Holiday Village Transfer,

Melas Resort Hotel Transfer,

Merve Sun Hotel Spa Transfer,

Nerton Side Hotel Transfer,

New Garden Hotel Transfer,

Nora Suit Hotel Transfer,

Palm Dor Hotel Transfer,

Paloma Perissia Hotel Transfer,

Riviera Evleri Transfer,

Sandy Beach Hotel Transfer,

Sayanora Hotel Transfer,

Seaden Corolla Hotel Transfer,

Seaden Quality Resort Hotel Transfer,

Seaden Valentine Resort Hotel Transfer,

Selenium Hotel Side Transfer,

Sertkaya Hotel Transfer,

Side Amour Hotel Transfer,

Side Prenses Resort Hotel Transfer,

Side Square Hotel Transfer,

Sırma Hotel Transfer,

Smile Park Hotel Transfer,

Spring Side Hotel Transfer,

Sun Beach Park Hotel Transfer,

Sun Side Family Hotel Transfer,

Sunberk Hotel Transfer,

SunConnect Side Resort Transfer,

Sunlight Garden Hotel Transfer,

Sunprime Dogan Side Beach Hotel Transfer,

The Raga Side Hotel Transfer,

The Sense Deluxe Hotel Transfer,

Town Hotel Transfer,

Trendy Hotels Side Beach Transfer,

Tropic Hotel Transfer,

Tui Blue Barut Andiz Hotel Transfer.

Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Havalimanı Gündoğdu Transfer:
Antalya HavalimanıGundogdu ( Gündoğdu) Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Defne The Kumul Suites Hotel Transfer,

Diamond Beach Hotel Transfer,

Diamond Deluxe Hotel Transfer,

Liu Resorts Hotel Transfer,

Side Oyster Boutique Hotel Transfer,

Salkim Sogut Ciftlik Hotel Transfer,

Side Crown Serenity Hotel Transfer,

Side Star Resort Hotel Transfer,

Terrace Elite Resort Hotel Transfer,

Trendy Aspendos Beach Hotel Transfer,

Tui Magic Life Jacaranda Hotel Transfer,

Turan Prince Hotel Transfer.

Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Havalimanı Kumkoy Transfer:
Side, Kumkoy (Kumköy) Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Castival Hotel Transfer,

Defne Garden Hotel Transfer,

Dream Family Club Hotel Transfer,

Dream Water World Hotel Transfer,

Dream World Aqua Hotel Transfer,

Febeach Hotel Transfer,

Hotel Terrace Beach Resort Hotel Transfer,

Kirman Calyptus Resort Hotel Transfer,

Kirman Sidemarin Beach Hotel Transfer,

Lavitas Hotel Transfer,

Luna Blanca Resort Spa Hotel Transfer,

Narcia Resort Hotel Transfer,

Novapark Hotel Transfer,

Paloma Oceana Hotel Transfer,

Seher Kumkoy Star Resort Hotel Transfer,

Serenis Hotel Transfer,

Side Alegria Hotel Transfer,

Side Mare Resort Transfer,

Side Royal Paradise Hotel Transfer,

Side Sun Hotel Transfer,

Sunis Kumkoy Beach Resort Hotel Transfer,

Tekun Sitesi Transfer,

Thalia Unique Hotel Transfer,

Trendy Palm Beach Hotel Transfer.

Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Havalimanı Çolaklı Transfer:
Colakli ( Çolaklı ) Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Alba Queen Hotel Transfer,

Alba Resort Hotel Transfer,

Alba Royal Hotel Transfer,

Aletris Deluxe Hotel Transfer,

Alva Donna Beach Resort Comfort Hotel Transfer,

Amazon Water World Hotel Transfer,

Armella Hill Hotel Transfer,

Aventus Hotel Transfer,

Bella Resort Spa Hotel Transfer,

Bieno Club Sunset Hotel Transfer,

Blue Paradise Hotel Transfer,

Can Garden Resort Hotel Transfer,

Canseven Hotel Transfer,

Club Grand Aqua Hotel Transfer,

Club Hotel Sidelya Transfer,

Club Side Coast Hotel Transfer,

Crystal Palace Luxury Resort Hotel Transfer,

Diamond Elite Spa Hotel Transfer,

Doktorlar Sitesi Transfer,

Dream World Palace Hotel Transfer,

Elhamra Hotel Transfer,

Kamelya Aishen K Club Hotel Transfer,

Kamelya Collection Fulya Hotel Transfer,

Kamelya Collection Selin Hotel Transfer,

Kamelya World Hotel Transfer,

Mary Palace Resort Hotel Transfer,

Nergos Garden Hotel Transfer,

Novum Garden Side Hotel Transfer,

Orfeus Queen Hotel Transfer,

Otium Family Stone Palace Hotel Transfer,

Primasol Hane Garden Hotel Transfer,

Ramada Resort Side Hotel Transfer,

Roma Beach Resort Hotel Transfer,

Royal Alhambra Palace Hotel Transfer,

Royal Atlantis Beach Hotel Transfer,

Side Crown Sunshine Hotel Transfer,

Side Glamour Resort Spa Hotel Transfer,

Side Noble Palace Hotel Transfer,

Side Win Hotel Transfer,

Silver Hotel Transfer,

Sural Saray Hotel Transfer,

Victory Be Mine Hotel Transfer,

Victory Resort Hotel Transfer,

Viven Paradise Hotel Transfer,

Von Resort Golden Beach Hotel Transfer,

Von Resort Golden Coast Resort Hotel Transfer,

Yavuzhan Hotel Transfer,

Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Havalimanı Evrenseki Transfer:
Evrenseki Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Adalya Ocean Deluxe Hotel Transfer,

Adalya Resort Spa Hotel Transfer,

Aydinbey Kings Palace Hotel Transfer,

Barut B Suites Hotel Transfer,

Commodore Elite Suites Spa Hotel Transfer,

Grand Seker Hotel Transfer,

Monachus Hotel Transfer,

Oz Hotels Side Premium Transfer,

Port Side Hotel Transfer,

Primasol Hane Family Hotel Transfer,

Q Spa Resort Hotel Transfer,

Royal Style Side Hotel Transfer,

Royal Taj Mahal Hotel Transfer,

Seamelia Beach Resort Transfer,

Seashell Resort Spa Hotel Transfer,

Seher Breeze Hotel Transfer,

Seher Resort Spa Hotel Transfer,

Seher Sun Palace Hotel Transfer,

Side Crown Palace Hotel Transfer,

Side Lilyum Hotel Transfer,

Side Orange Palace Hotel Transfer,

Side Royal Palace Hotel Transfer,

Side West Park Hotel Transfer,

Sultan Of Side Hotel Transfer.

Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Havalimanı Sorgun Transfer:
Side, Sorgun Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Akadia Luxury Hotel Transfer,

Ali Bey Resort Sorgun Hotel Transfer,

Arcanus Side Resort Hotel Transfer,

Barut Sunwing Side Beach Hotel Transfer,

Blue Waters Club Hotel Transfer,

Bosphorus Sorgun Hotel Transfer,

Club Pasific Side Hotel Transfer,

Diamond Premium Hotel Transfer,

Lake River Side Hotel Transfer,

Paloma Finesse Side Hotel Transfer,

Paloma Orenda Hotel Transfer,

Robinson Club Pamfilya Hotel Transfer,

Sueno Beach Side Hotel Transfer,

Tui Blue Sensatori Barut Sorgun Hotel Transfer,

Turquoise Hotel Transfer,

Voyage Sorgun Hotel Transfer.

Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Havalimanı Titreyengöl Transfer:
Side, Titreyengol ( Titreyengöl ) Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Amara Family Hotel Transfer,

Aska Grand Prestige Hotel Transfer,

Bieno Venus Hotel Transfer,

Jadore Deluxe Hotel Transfer,

Labranda Excelsior Side Hotel Transfer,

Linda Resort Hotel Transfer,

Maya World Side Golf Hotel Transfer,

Nashira Resort Hotel Aqua Transfer,

Otium Family Eco Club Hotel Transfer,

Otium Seven Side Hotel Transfer,

Pegasos World Hotel Transfer,

Port River Hotel Transfer,

Riolavitas Resort Hotel Transfer,

Serra Park Hotel Transfer,

Seven Seas Hotel Blue Hotel Transfer,

Water Side Resort Spa Hotel Transfer.

Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Havalimanı Manavgat Transfer:
Side, Manavgat Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Adalya Oznil Hotel Transfer,

Hotel Durkaya Transfer,

Kelebek Hotel Transfer,

River Boutique Hotel Transfer,

River Suite Hotel Transfer,

The Sansa Hotel Transfer.

Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Havalimanı İlica (Ilıca) Transfer:
İlica ( Ilıca ) Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Aquamarin Side Resort Hotel Transfer,

Cesars Resort Side Hotel Transfer,

Dream World Hill Hotel Transfer,

Dream World Resort Hotel Transfer,

Helios Hotel Transfer,

Miramare Beach Hotel Transfer,

Oleander Hotel Transfer,

Palm World Resort Hotel Transfer,

Sentido Trendy Verbana Beach Hotel Transfer,

Serra Garden Hotel Transfer,

Side Sungate Hotel Transfer,

Side Village Hotel Transfer,

Sunis Evren Beach Hotel Transfer,

Tui Blue Side Hotel Transfer,

Villa Side Residence Transfer,

Xanthe Resort Hotel Transfer.

Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Havalimanı Kizilagac ( Kızılağaç ) Transfer:
Side, Kizilagac ( Kızılağaç ) Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Ali Bey Club Manavgat Hotel Transfer,

Club Hotel Turan Prince World Transfer,

Club Nena Hotel Transfer,

Euphoria Palm Beach Resort Hotel Transfer,

Heaven Beach Resort Spa Hotel Transfer,

Lyra Resort Spa Hotel Transfer,

Seaden Sea World Resort Spa Hotel Transfer,

Selectum Family Resort Side Hotel Transfer,

Selge Beach Resort Hotel Transfer,

Starlight Resort Hotel Transfer,

Sunis Elita Beach Resort Hotel Transfer,

Sunmelia Beach Resort Hotel Transfer,

Sunrise Resort Hotel Transfer,

Tui Blue Palm Garden Hotel Transfer,

Washington Resort Hotel Spa Transfer.

Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Havalimanı Kizilot ( Kızılot ) Transfer:
Side, Kizilot ( Kızılot ) Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Adora Calma Beach Hotel Transfer,

Aperion Beach Hotel Transfer,

Aroma Butik Hotel Transfer,

Ato Tatil Köyü Transfer,

Club Calimera Serra Palace Hotel Transfer,

Club Hotel Felicia Village Transfer,

Crystal Admiral Resort Suites Hotel Transfer,

Elysium Elite Hotel Transfer,

Flora Garden Beach Hotel Transfer,

Laphetos Beach Resort Spa Hotel Transfer,

Nostalgia World Hotel Transfer,

Seaden Sea Planet Resort Hotel Transfer,

Sultan Of Dreams Resort Spa Hotel Transfer,

Turkis Meer Family Resort Hotel Transfer.

Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Havalimanı Cenger ( Çenger ) Transfer:
Side, Cenger ( Çenger ) Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Alahan Sitesi Transfer,

Amelia Beach Resort Hotel Transfer,

Basakkent Tatil Sitesi Transfer,

Blue Kent Tatil Sitesi Transfer,

Calido Maris Hotel Transfer,

Cenger (Çenger ) Beach Resort Hotel Transfer,

Aska Costa Holiday Club Transfer,

Master Family Club Hotel Transfer,

Otium Family Club Marine Beach Hotel Transfer,

Umman Tatil Sitesi Transfer.

Antalya Havalimanı Side Transfer, Antalya Havalimanı Orensehir ( Örenşehir ) Transfer:
Side, Orensehir ( Örenşehir ) Transfer, Tatil Merkezinde transfer sağladığımız popüler oteller;

Alara Tatil Sitesi Transfer,

Alarcha Hotels Resort Transfer,

Club Serena Beach Hotel Transfer,

İron Ambassador Hotel Transfer,

Nesrin Tatil Sitesi Transfer,

Pemar Beach Resort Hotel Transfer,

Raymar Hotels Transfer,

Throne Beach Resort Hotel Transfer.